Årsberättelse 2008

2007-05-01-2008-04-30

Midsommarfirande
Morgonen fredagen den 22 juni 2007 kommer jag nog aldrig att glömma. När jag tittar ut är det som himlens alla portar var öppna, regnet bara vräker ner och det är ju idag som vi skall ha vårt traditionella midsommarfirande på Gamla Golfbanan. Vad gör vi? Skulle vi ställa in firandet eller? Telefonen gick varm till övriga i styrelsen och beslutet blev: Vi kör, vi kan inte göra alla barnen besvikna. Vi trotsade vädret och klädda i regnställ och stövlar klädde vi majstången, tält restes och tävlingsbanan inhägnades. Genomvåta men nöjda, konstaterades det att vi hade slagit hastighetsrekord i att iordningställa festplatsen. Som genom ett trollslag kl. 14.00 slutar det regna och festen blir återigen den succé som vi vant oss vid. Det var som att vinna högsta vinsten på lotteri.

Årsmötet…
...hölls på Pensionat Rosengården och årets föreläsare var Hans Larsson som kåserade om Fritiof Nilsson Piraten på ett mycket underhållande och trevligt sätt, vilket lockade till många glada skratt.

Bangolfstävling
Solen lyste på oss även denna dag när vi hade vår årliga Bangolfstävling på Granhyddans Camping. Antalet deltagare ökar stadigt och det är trevligt. Efter avslutad tävling serverades det grillad korv med bröd samt kaffe med frallor och kakor. Därefter blev det prisutdelning och de 3 bästa lagen fick presentkort hos våra lokala näringsidkare, tillika annonsörer i vår ”Vår & Sommarkatalog”.

Styrelsen…
…har hållit 8 styrelsemöten under året som gått. Föreningen hade vid periodens slut omkring 800 medlemmar, varav cirka hälften med vintertillsyn.

Övrigt
Inom styrelsen försöker vi komma på så trevliga och attraktiva aktiviteter som möjligt och med förhoppning att få många av våra medlemmar att delta. Har vi misslyckats med aktivitetsvalen, är det för lite aktiviteter eller vad beror det på att så få deltar? Har Du själv något/några förslag på aktiviteter, hör då av Dig till någon i styrelsen.

Ett stort TACK Sedan vill jag rikta ett stort TACK till vår avgående viceordförande Lena Dehlén för hennes stora engagemang för föreningen, även ett TACK till avgående styrelseledamot Mikael Björklund, TACK också till övriga i styrelsen samt alla som stöder föreningens arbete.
 
Ulla Granelli Harnetorp
ORDFÖRANDE