LBBK - Byns fotbollsklubb

Lilla Beddinge BK är byns fotbollsklubb och har funnits sedan 1942. I klubben finns just nu 3 lag, en seniortrupp där A-laget spelar i DIV 7, och ”B-laget” spelar i DIV 3. Det finns även en ungdomsverksamhet i föreningen, det finns två grupper en född 08/09 som går in på sitt tredje aktiva år och en grupp födda 10/11 som startade upp i Januari. Alla våra träningar och matcher sker med undantag för vintern på trivsamma Thurevallen. 
    ► Seniortruppen tränar 2 gånger i veckan med matcher större delen av året. Ungdomsidan har inför året växt och vi har nu två lag i träning! Båda tränar 1 gång i veckan, och träningarna är inriktade på att ha kul, både med och utan boll. Vem vet kanske finns nästa Ronaldo, Messi eller Zlatan i någon av grupperna men även om vi inte lyckas producera någon världsstjärna så hoppas vi att barnen växer både som spelare men framförallt som individer utav träningen och utbildningen de får i vår förening.
    ► Utöver fotbollsdelen som tillhör kärnan i vår verksamheten, brukar vi även anordna olika verksamheter. Ni kan redan nu skriva in följande dagar i kalendern. Carry Persson gästar Lilla Beddinge Kyrka den 7 April 19:00.     ► Lördagen 18 Juli är det dags för Sommarcupen på Thurevallen utöver detta är det även matcher, outlet, fotbollsskola, årsmöte, höstfest, Julgransförsäljning samt Julkonsert på Thurevallen eller i närheten, men mer om detta läser ni på vår trevliga hemsida www.lbbk.se. Till sist vill vi även passa på att tacka alla våra sponsorer som stödjer oss under året, men även alla våra stödmedlemmar. 

Vill du också stödja vår verksamhet?
Då kan du bli stödmedlem, och det är enkelt. Du sätter in 100 kr på vårt Bankgiro 5789-9783 (Betalningsmottagare: Lilla Beddinge BK). Glöm inte ange ert namn om ni inte vill vara anonyma!
    ► Vi har även påbörjat en större renovering av Thurevallen så det finns all anledning till att göra ett besök på Thurevallen under 2015.


Styrelsen
Johan Lindall (Ordförande) 0701 42 94 83
Anders Åkesson (Kassör)
Lars Hansson (V. ordförande)
Maria Lindwall (Sekreterare) 0708 87 43 10 
Ledarmöter: Anders Johansson, Stefan Rosberg samt Carolina Müller 
Ungdom
Hanna Jönsson 0708 92 98 12 
Lina Wedin Hansson 0730 75 73 70
Roger Nilsson och Martin Hansson
Senior
Tränare: Mikael Paulsson 0768 96 82 69

Hjärtligt välkomna!

Johan Lindwall
ORDFÖRANDE
hemsida:  www.lbbk.se