Välkommen som medlem i ’’Byalaget’’

Lilla Beddinge Byalag mottog priset som ’’Årets förening’’ en utmärkelse som utdelades av Trelleborgs föreningsråd den 27 februari 2013.  Motiveringen var:

”Föreningen har i över 20 år verkat för att bevara och utveckla byns bebyggelse, kulturhistoria, värdefulla grön- områden och sociala gemenskap, med bybornas bästa och trivsel för ögonen. Mittpunkten är det fina och ändamåls- enliga Garnhuset där ett ständigt ökande antal medlemmar regelbundet träffas för olika aktiviteter. Byalaget verkar också utåt genom att söka och uppmuntra till samarbete
med andra föreningar’’

Lilla Beddinge Byalag har idag över 1100 medlemmar som stöttar vår ideella förening. Vår målsättning är att bevara och förmedla information om vårt vackra område längst sydkusten samt aktivt göra denna del av Trelleborgs kommun till en levande del, med många olika aktiviteter för alla åldrar.
    ► Garnhuset och vårt stora strandområdet möjligör för många aktiviteter.
Om Du inte är medlem ännu så betala in 100:– per person dock max. 200:– per familj och år till bankgiro 5961-6075. Glöm inte ange namn och adress.
    ► Som medlem i Lilla Beddinge Byalag har du möjlighet att hyra Garnhuset till ett förmånlig pris. När helst du vill ordna en vårfest, födelsedagsfest, barndop, studentfest el liknande och slippa alla bekymmer hemma.
    ► Garnhuset erbjuder nu 160 kvm fördelade på tre rum och därtill stort kök och två toaletter varav en handikapputrustad. två diskmaskiner för snabb diskhantering. Glas och porslin för cirka 80–90 gäster. Priset är 2000:– för helgdag och veckoslut (fredag, lördag eller söndag) övriga dagar 1000:– och för vardagar mindre än 5 timmar 500:–. Byalaget hyr också ut bord och stolar till medlemmar efter önskemål och tillgänglighet.
    ► Kontakta Staffan på 0410 290 31 eller 0708 91 25 83 för bokning. Förslag på catering, musik, servering och efterstädning kan han också hjälpa till med.
    ► Mer information finner Du på vår hemsida www.lillabeddingebyalag.com. Har du frågor, idéer eller önskningar är du välkommen att maila oss på: lillabeddingebyalag@gmail.com.

Vi ses på Garnhuset!

Mer information finner Du på vår hemsida: www.lillabeddingebyalag.com.
Idéer, frågor eller önskningar kan Du ställa till: lillabeddingebyalag@gmail.com.


Christer Rosberg
ÅLDERMAN