Bedinge GK

Bedinge Golfklubb är en väletablerad golfklubb och tillhör de äldre klubbarna i Sverige. Vår nuvarande bana byggdes i slutet på 80- och början på 90-talet. I samband med detta lämnade vi den gamla hedbanan söder om vägen. Anläggningen är öppen året-runt om det inte ligger snö, vilket det sällan gör under en normal tioårsperiod. Såväl receptionen, shopen som restaurangen är öppen för både medlemmar och gäster så gott som varje dag hela året.
     ► Ni som ännu inte är golfare eller medlem i någon annan golfklubb är hjärtligt välkomna till oss när ni känner för det, så skall jag visa er runt på vår anläggning. För nya golfare har vi 4 speciella ”prova-på-dagar” under året. Den 6 april, den 17 maj, den 21 juni och den 26 juli är du välkommen att prova på golfspelet. Under dessa dagar har vi också extra erbjudande om nybörjarkurser och nybörjarmedlemskap.  Självklart kan du komma vilken dag som helst om du vill veta mer om golfen, medlemskap och slå några slag. VÄLKOMMEN!
     ► Du som vill bli ny medlem och hänvisar till denna artikel och anger Villaägarföreningen som rabattkod får 500 kr i rabatt på årsavgiften första året.
Sista torsdagen i varje månad, utom i juni och december har vi klubbkvällar mellan 18:30–21:30. Till dessa är även ni som inte är medlemmar mycket välkomna. Det brukar vara olika teman såsom föredrag, vinprovning, reseförslag, frågesporter med mera. Tisdagskvällar maj-september har vi after work-golf mellan 17:00–21:00 då vi umgås och spelar 9 hål. Då det är lite lägre priser i restaurangen och ibland även lite musik. Kom och prova även detta!
     ► Under året har vi ett 25-tal tävlingar förutom junior, dam och oldboyssektionernas omfångsrika tävlingsprogram. Varje år har vi en speciell tävlingsvecka, Bedingeveckan under vecka 28. Då tävlas det varje dag och veckan avslutas i år med en fest den 10 juli med irländskt tema. 
     ► Vår restaurang har öppet i princip hela året och alla är välkomna dit och prova den goda maten till rimliga priser. På anläggningen har vi också en fullmatad golfshop, som inte bara har golfartiklar utan även ett trevligt klädsortiment för aktiva människor. Ring mig gärna så berättar jag mer.


Hjärtligt välkomna!
Mats Jeppsson
KLUBBCHEF
0410 256 61